Kleintje notebook voor erbij

0
113

halve kracht zet. Omdat het scherm verlicht wordt door leds is het zelfs op halve kracht nog heel goed bruikbaar. De grotere accu steekt aan de onderkant iets uit, waardoor de dikte daar van 19 naar 43 mm toeneemt. Voordeel is dat de netbook dan een beetje schuin staat en dat vergemakkelijkt het typen en het zicht op het toch wel erg kleine scherm.

Conclusie
We kunnen de Medion Mini netbook 10" MD96888 die je nu bij Aldi vindt zeker aanbevelen voor zijn prijs van 359 euro. Hou er wel rekening mee dat dit soort netbooks bedoeld zijn voor "erbij": je kunt er niet constant op werken zonder pijn te krijgen in je nek en vingers, want daarvoor zijn het scherm en het toetsenbord te klein. Bovendien ontbreekt een optische drive, al kun je wel een extern exemplaar aansluiten via USB. Heb je thuis een netwerk met andere computers dan kun je nieuwe software natuurlijk ook installeren via die weg (of via het internet, voor zover de software daar verkrijgbaar is).
Adviesprijs
359 euro bij Aldi. Ook elders verkrijgbaar.
1
2
3
Vorig artikelGoed onderhouden pc presteert beter
Volgend artikelCamcorders met interne Solid State Drive
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.