Kleintje notebook voor erbij

0
113

netwerkkaart die ook de snellere Draft 802.11n WiFi-standaard ondersteunt. De Mini notebook is bovendien beschikbaar in wit of zwart. Aldi geeft drie jaar garantie op het geheel, wat meer is dan je op andere plaatsen krijgt voor dit soort hardware.

Medion Mini notebook 10" MD96888

Prestaties
Om te surfen, te chatten, te e-mailen of kantoordocumenten te bewerken is deze Medion Mini notebook krachtig genoeg. Moderne games spelen zal echter niet lukken. Hij haalt een PC Mark05 benchmarkscore van 1565 PCMarks. Dat is ruim veertien keer trager dan de snelste PCMark die ooit werd gemeten en vergelijkbaar met computers van vier à vijf jaar geleden. Ook de scores op de grafische benchmarks FutureMark 3DMark komen overeen met prestaties die vier à vijf jaar geleden "normaal" waren. 3DMark2001 levert 2839 3DMarks op, 3DMark2003 komt uit op 680 3DMarks en op de 3DMark2005 benchmark scoort deze netbook 236 3DMarks.
De accu met zes cellen houdt het bijna vijf uur uit op een volle lading als je de schermverlichting op

1
2
3
Vorig artikelGoed onderhouden pc presteert beter
Volgend artikelCamcorders met interne Solid State Drive
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.