Mooie en stevige krachtpatser

0
64

zijn uitstekende resultaten en bij de hoogste die we al hebben gezien.

 

Verbruik
In slaapstand verbruikt deze laptop 7 Watt. Met de schermverlichting in de hoogste stand gaat het piekverbruik naar een heel acceptabele 66 Watt. De voeding verbruikt zoals het hoort geen stroom als de laptop niet aangesloten is.

Prijzen
De basisuitvoering met Intel Core 2 Duo aan 2,0 GHz, 3 GB RAM, 160 GB HDD, 720p scherm en zescellen-accu kost 1.029 euro. De door ons geteste uitvoering kost 1.409 euro. De topuitvoering met 2,8 GHz processor, Full HD scherm, 8 GB RAM, Blu-ray drive en 320 GB HDD kost 2.539 euro. Die prijzen zijn redelijk in het licht van de bouwkwaliteit, de uitrusting en de prestaties. Alle genoemde prijzen zijn die met de basisgarantie van een jaar. Voor extra garantie betaal je tussen de 152 en de 259 euro extra, al naargelang de duur en de voorwaarden.

Conclusie
Wil je een erg snelle, stevige, mooie en toch nog draagbare multimediacomputer dan is de Dell Studio XPS 16 zeker het overwegen waard. Zelfs de basisuitvoering heeft al heel wat in zijn mars en de topuitvoering behoort tot het beste wat je momenteel op laptopgebied kunt kopen
Adviesprijs
vanaf 1.029 euro; topuitvoering 2.539 euro.
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelWaterbestendige FinePix compactcamera
Volgend artikelFull hd front projector van Sharp
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.