Mooie en stevige krachtpatser

0
64

inlogt wanneer ie je gezicht herkent.
Overigens blijkt uit recent onderzoek dat gezichtsherkenning niet helemaal veilig is; specialisten kunnen deze manier van beveiligen kraken. Voor huis-, tuin- en keukengebruik is het echter zeker bruikbaar en ook erg nuttig en gemakkelijk. Het werkt in elk geval perfect.

 

Dell Studio XPS 16

Technische uitrusting
Onze testversie had als kloppend hart een Intel Core2 Duo CPU met een kloksnelheid van 2,53 GHz en 4 GB werkgeheugen (uitbreidbaar tot 8 GB). Deze laptop is overigens verkrijgbaar met 2,0 tot 2,8 GHz Intel Core2 Duo CPU’s.
Niet de 32-bits maar de 64-bits versie van Windows Visa Home Premium was geïnstalleerd.
De geïnstalleerde videochip was een ATI Radeon HD 3670 met een ruim bemeten videogeheugen van 512 MB. Bluetooth, WiFi, FireWire, ExpressCard en Gigabit Ethernet zijn allemaal van de partij. Dat geldt ook voor USB, eSATA en HDMI. Er is ook nog een gewone VGA-aansluiting.

DisplayPort
Daarnaast is er nog een nieuw soort aansluiting die DisplayPort heet en waarlangs je via een optionele verloopstekker digitale beeldschermen kunt aansluiten. Er bestaan ook al een handvol beeldschermen die zelf zijn uitgerust met dit type aansluiting.
Dell probeert die DisplayPort ingang te doen vinden als alternatief voor een DVI (Digital Video Interface)-aansluiting. Ze is in elk geval heel wat compacter dan een DVI, maar we zien het nut

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelWaterbestendige FinePix compactcamera
Volgend artikelFull hd front projector van Sharp
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.