Vrij tussen netwerken zwerven

0
40

ook welke netwerkverbindingen actief zijn en waarmee die verbonden zijn. ‘Profiles & Policies’ geeft je alle gedefinieerde profielen en reglementen en je kunt van hieruit ook nieuwe aanmaken. Dat kan gepaard gaan met een wizard die je door de configuratie heenhelpt. De twee laatste rubrieken ‘Wireless’ en ‘Printers’ komen in essentie overeen met de draadloze-netwerkconfiguratie van Windows en die van het printerbeheer van Windows.

Globesoft MultiNetwork Manager 9: standaardnetwerkprofiel van Vista
Standaardnetwerkprofiel van Vista

Conclusie
Als je regelmatig van netwerkomgeving wisselt, kan MultiNetwork Manager je gouden diensten bewijzen. Voor elke omgeving kun je immers een profiel met volledige netwerkinstellingen voor alle mogelijke verbindingen en bijhorende beveiligingsreglementen bijhouden zodat je niets meer hoeft te herconfigureren als je naar een ander netwerk overschakelt.
Adviesprijs
28,95 euro/gebruiker (1-9 gebruikers)

Fabrikant: Globesoft www.globesoft.com

Systeemvereisten
pc of notebook met Windows 2000, XP of Vista en netwerk- of internetconnectiviteit via vaste, draadloze of inbelverbindingen
Kort
* Met een notebook verhuizen tussen draadloze en bekabelde netwerken betekent iedere keer een nieuwe netwerkconfiguratie.
* MultiNetwork Manager doet dat volautomatisch allemaal voor jou.
1
2
3
4
5
Vorig artikelEnergiezuinige en milieuvriendelijke all-in-ones
Volgend artikelSuperzoom in compact bridge-model