Netwerkmuziekspeler met schwung

7
129

een optie. Als je muziek aan het afspelen bent, kan je het volume ermee regelen. Een kind kan de was doen.


Ook een compacte afstandsbediening is voorzien

Bovenaan de Squeezebox Boom is de Sleep-knop ingebouwd. Deze knop heeft twee functies: door ze in te drukken, kun je de sleeptimer activeren. De muziekweergave stopt dan na een bepaalde tijd (15-90 minuten). Wanneer de wekker afgaat, doet ze dienst als snooze-knop zodat je nog even kan blijven liggen voordat je opstaat.

Aansluitingen
Op de achterzijde van de Squeezebox Boom treffen we de aansluitingen aan. Natuurlijk de voedingsaansluiting, maar ook een lijningang voor het aansluiten van externe apparaten met 3,5 mm stereoaansluiting en een koptelefoon- of subwoofer-uitgang. Aangezien dit een netwerkmuzieksysteem is, mocht een

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelDe wereld aan je oren
Volgend artikelNieuwe One netbook van Acer met groter scherm

7 REACTIES

  1. dag,jozef schildermans,ik heb ook een sueezebox boom van logitech en ik vind hem geweldig!wat een mooi geluid en bas zit er in!maar nu mijn vraag,wat kun je er nog meer mee?ik heb geen volledige hollanse besrijving erbij,maar ik luister altijd naar internetradio!een tip,luister eens naar boervolk radio uit zuidafrika!laat hem staan op deze zender en mooie plaatjes komen aangewaaid uit afrika.heel leuk. de vriendelijke groeten van dick meijerink.

    • Hallo, je kunt er ook je eigen digitale muziekcollectie op afspelen, eventueel in combinatie met de gratis squeezebox server die je van de website van Logitech kunt downloaden, of via de mysqueezebox dienst van Logitech. Google is je vriend: zoek naar die woorden en je zult heel wat tips vinden. En er is natuurlijk nog de website van Logitech zelf voor informatie.

  2. Dag Peter, goede vraag, maar het is simpel: je kunt shortcuts naar andere mappen (ook die op netwerk-schijven) plaatsen in de map die de server gebruikt als basismap. De server zal dan ook alle muziek in die mappen en de daaronder liggende mappen indexeren en je kunt die dan ook afspelen. We hebben dit geprobeerd en het werkt.

  3. Hoi, ik kwam op dit artikel uit via een zoekopdracht. Bedankt voor de uitgebreide informatie tgv jullie test maar ik vraag me een 1 ding af: op de site van squeeze/logitech staat dat de muziekcollectie "in een bepaalde map moet staan". Wat als je reeds een eigen mappenstructuur in je muziekcollectie hebt met verschillende niveau’s?

Reacties zijn gesloten.