Stevige en stijlvolle cameragsm

0
67

Samsung SGH-810 Navigezichtsherkenning, Wide Dynamic Range en de instelmogelijkheden zorgen voor kwalitatieve foto’s. Althans dat zou moeten. We bekijken de camera voor jou in detail, gingen op stap en maakten foto’s. De camera activeer je – zoals ik eerder al aanhaalde – door het klepje op de achterkant naar beneden te schuiven. Vanaf nu kan je de camera bedienen met de knopjes op de zijkant van het toestel.
Je kan eenvoudig in- en uitzoomen, maar je hoort een (irritant) zoomgeluidje. Een geluid bij het indrukken van de shutter weten we te appreciëren, maar bij het zoomen is dat overbodig en naar onze mening zelfs irritant. De kwaliteit van de foto’s is eerder matig. De foto’s zijn niet erg scherp en de kleuren soms een beetje flets. Met andere woorden is dit een cameragsm zoals er zoveel zijn: goed genoeg voor een snel kiekje, maar geen volwaardig alternatief voor een digitale camera. Leuk extraatje: de gsm kan – via de ingebouwde gps – locatiegegevens opslaan bij je foto’s.

MP3-speler
Handig is de ingebouwde mp3-speler. De geluidskwaliteit van de ingebouwde luidsprekers is zeer goed. De ingebouwde software voor muziek af te spelen is zeer gebruiksvriendelijk. Alleen het beperkte geheugen van het toestel kan een probleem vormen, maar dat kan je gelukkig uitbreiden via een geheugenkaart (µsd) tot 8 gb. Ook een radio mocht niet ontbreken volgens Samsung. Als hoofdtelefoon heeft Samsung een in-ear setje van goede kwaliteit voorzien.

Conclusie
De Samsung SGH-G810 Navi is een goede telefoon met een groot multimediagehalte. De camera is niet slecht, maar toch is dit toestel geen volwaardig alternatief voor een gewone, digitale camera. Het toestel oogt heel stijlvol en bovendien is het prijskaartje ook nog vrij fraai.
Adviesprijs
De adviesprijs bedraagt 555 euro, maar op internet vonden we het toestel al voor 437 euro.
1
2
3
4
Vorig artikelSynthetische vrouw die kan kaartlezen
Volgend artikelNergens meer een onbekende plaats met HTC Touch Cruise