Stevige en stijlvolle cameragsm

0
67

daardoor erg comfortabel in je handpalm. De telefoon is een slider-model. Het toestel beschikt over een groot 2,6” scherm. Op de voorkant zien we verder enkele bedieningsknoppen en een kleine, secundaire camera zodat videotelefonie tot de mogelijkheden behoort. Op de linkse zijkant vinden we de hoofdtelefoon- en usb-aansluiting terug. Ook de aan/uit-knop is hier aangebracht.
De onder- en bovenkant zijn afgerond en geribbeld van uitzicht. De rechterkant is voorzien van de fotoknoppen (shutter-knop en een knop voor in- en uitzoomen). Hier is ook een slot voor micro-sd (µsd) geheugenkaartjes voorzien. Op de achterkant treffen we een schuifklepje aan. Achter dit klepje is de lens en de flitser weggewerkt. Als je het klepje openschuift, activeer je de camera.


De lens zit verborgen achter het klepje

 

Features
De SGH-G810 beschikt over een groot aantal multimediale features zoals een geavanceerde 5 megapixelcamera met 3x optische zoom, Xenon flitser, Wide Dynamic Range Optimizer, beeldstabilisator en gezichtsherkenning. Je kan het toestel ook gebruiken als camcorder met een

1
2
3
4
Vorig artikelSynthetische vrouw die kan kaartlezen
Volgend artikelNergens meer een onbekende plaats met HTC Touch Cruise