Stevige en stijlvolle cameragsm

0
67

qvga-resolutie (30 frames per seconde). Ook een mp3-speler en de nodige verbindingsmogelijkheden, zoals usb 2.0, Bluetooth 2.0, Wifi en hsdpa-connectiviteit, zijn aanwezig. Verder beschikt de consumentenversie over Route 66 Mobile 8 navigatiesoftware. Helaas was deze software niet aanwezig op ons testexemplaar.

Zakelijk gebruik
Standaard is het toestel voorzien van enkele interessante tooltjes. Naast de standaard tools, zoals een rekenmachine en een agenda, is ook een Adobe Acrobat LE 1.5 aanwezig. Daarmee kan je pdf-documenten bekijken. Verder is ook Quickoffice van de partij zodat je Word-, Excel- en PowerPoint -bestanden kunt openen. Ook een conversieprogramma voor het converteren van allerlei waardes is aanwezig. In dit opzicht kun je de SGH-G810 dus eigenlijk vergelijken met de eerder door ons geteste Samsung Omnia SGH-i900. Wel even opletten: het ingebouwde geheugen is ongeveer 160 mb groot. Gelukkig kan je dat uitbreiden door middel van een µsd kaart tot 8 gb. Tel daarbij de mogelijkheden om een verbinding met internet tot stand te brengen en je beschikt over een klein, mobiel kantoor.

Bedieningsgemak
Dit toestel is qua bediening heel goed te vergelijken met gsm-toestellen van Nokia. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Het toestel gebruikt Symbian als besturingssysteem met het bekende S60 platform dat bedoeld is voor smartphones. De menustructuur is daardoor vrij eenvoudig en snel onder de knie te krijgen voor mensen die er niet vertrouwd mee zijn.


Ook PC Studio 7 is zeer gebruiksvriendelijk

Fotokwaliteit
Ingebouwde camera’s in mobiele telefoons zijn vaak niet zo kwaliteitsvol. Samsung wil daar verandering in brengen en bouwde een 5 megapixelcamera in. Verder moet de autofocus, 3x optische zoom,

1
2
3
4
Vorig artikelSynthetische vrouw die kan kaartlezen
Volgend artikelNergens meer een onbekende plaats met HTC Touch Cruise