Comfortabel gamen met Microsoft

0
52

muis is uitgevoerd in een matte, zwarte afwerking in combinatie met een opvallende, glossy, zwarte lijn in het midden en dito zijknoppen.

 

Knoppen
De muis is voorzien van een reeks erg nuttige knoppen. Naast de standaard muisknoppen, treffen we onder meer een rubberen scrollwieltje aan. Achter het scrollwieltje zijn drie knoppen aangebracht: hiermee kan je onmiddellijk de gevoeligheid van de muis aanpassen van laag (400 dpi) naar medium (800 dpi) tot hoog (2000 dpi). Dit zijn de standaardwaarden, maar deze zijn volledig aanpasbaar via de meegeleverde software. Wanneer we de muis op het hoogste niveau zetten, merken we onmiddellijk dat deze muis preciezer reageert dan een doorsnee muis. En dat heeft zijn voordelen tijdens het spelen van bepaalde games, maar werkt ook lekker vlot tijdens andere bezigheden op je pc. Toegang tot de spelfuncties in Vista krijgen we door een druk op de spelknop. De muis beschikt ook nog over twee verticale zijknoppen waaraan je acties kunt koppelen.


Instellingen in IntelliPoint 6.3

Software
We ontvingen bij ons testexemplaar een Pre-Release sample van Microsoft’s IntelliPoint 6.3 die eveneens compatibel is met Mac’s. De software is gratis te downloaden in de hardware-sectie op

1
2
3
4
5
Vorig artikelStijlvolle netbook van Sony
Volgend artikelOlympus vernieuwt µ-serie consumentencamera’s