Comfortabel gamen met Microsoft

0
52

de website van Microsoft. De software zorgt ervoor dat je op eenvoudige wijze de instellingen van de muis kan wijzigen.

In de praktijk
De muis werkt zeer goed, ligt goed in de hand en zorgt er zo voor dat je minder snel last krijgt van pijnlijke polsen en/of handen. Ze is dus perfect bruikbaar voor urenlang spelplezier en voor alle andere werkzaamheden op de pc.

Opvallend toetsenbord

Wanneer je een eerste blik werpt op het SideWinder X6 toetsenbord, merk je al dat dit geen doorsnee toetsenbord is. Het numerieke gedeelte kan je naar keuze links of rechts plaatsen. Het hele toetsenbord kan je bovendien in een rode/oranje gloed zetten dankzij de tweekleurige verlichting. Het moderne uiterlijk maakt het toetsenbord niet alleen geschikt voor gaming-doeleinden, maar ook voor het dagelijkse computergebruik.

Ontwerp
Het toetsenbord is uitgevoerd in een matte, zwarte polssteun/omkadering met glossy, zwarte toetsen en knoppen. Opvallend aanwezig zijn de twee grote draaiknoppen waarmee je de toetsenbordverlichting en het volume kan regelen.
Het hele toetsenbord is ontworpen zodat links- en rechtshandige mensen kunnen gebruikmaken van het numerieke klavier. Het numerieke klavier kan je eenvoudig wegnemen, het klikt namelijk magnetisch vast aan de rest van het toetsenbord.


Afneembaar keypad

Toetsen
Het toetsenbord is volledig bruikbaar voor dagelijkse taken zoals tekstverwerking, enzovoort. Natuurlijk is dat niet het hoofddoel van dit toetsenbord. Het is gemaakt om mee te gamen en dat merk je aan het

1
2
3
4
5
Vorig artikelStijlvolle netbook van Sony
Volgend artikelOlympus vernieuwt µ-serie consumentencamera’s