Hup met de vingertjes

3
89

tegelijk zie je ook elke vingerafdruk op het uitgeschakelde scherm. Een poetsdoekje moet je dus wel in de buurt houden. Gebruik er overigens eentje dat geen krassen maakt (die voor het schoonmaken van brillen zijn ideaal). HP levert overigens een geschikt reinigingsdoekje mee.

 

 

HP TouchSmart PC IQ 500 (IQ515)

Uitrusting
Hoewel je intern geen hardware kunt toevoegen, zal dat in de praktijk wellicht ook niet nodig zijn. De HP TouchSmart is compleet uitgerust. Zo krijg je 4 GB intern geheugen, zitten er alle mogelijke aansluiting op, heeft ie een ingebouwde IEEE 802.11b/g/n draadloze netwerkkaart, een interne Bluetooth 2.0 module, een geheugenkaartlezer, een webcam, interne stereoluidsprekers en ook een ingebouwde tv-tuner. Ook het meegeleverde erg platte toetsenbord en de inbegrepen muis zijn draadloos.

Kamerverlichting
Verder heeft deze pc een slot-in Blu-ray dvd-speler (met geïntegreerde supermulti dvd-brander) en een 500 GB SATA 3-G harde schijf. Via een digitale geluidsuitgang kun je ook een 5.1 surroundinstallatie aansluiten. Speciaal is ook het regelbare omgevingslicht waardoor je de TouchSmart zelfs als kamerverlichting kunt gebruiken!

Gebrekkige Blu-ray
Als je een Blu-ray schijfje insteekt, dan start Windows Media Player 11 automatisch op… en kan het schijfje vervolgens niet afspelen! Blu-ray schijfjes kun je wel afspelen via de meegeleverde HP Media

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSharp steekt multifunctionals in een nieuw design
Volgend artikelDraagbaar digitaal tv kijken
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

3 REACTIES

  1. Hi Dennis,
     
    Er is een bedrijf in China wat een video out maakt op basis van usb. Bij mij deed ie het nie t omdat er een vista 64 op zit.
     
    urbian

  2. Hallo Urbian Fitz-James,
    Ik ben aan het overwegen om ook een touchsmart aan te schaffen. Zou jij me kunnen vertellen welke hardware oplossing er nodig is om toch een soort video out te creeren ?
    Tnx, Dennis

  3. Heb het apparaat nu al een paar weken en het is echt een superapparaat. Het apparaat is echt een pronkstuk in onze leefruimte. De 64 versie is inderdaad een nadeel, daar deze niet alle drivers ondersteund. Er zijn nog twee andere nadelen 1) Er zit geen videouitgang op. Dus je films afspelen op een beamer is niet mogelijk, zonder het aanschaffen van hardware.
    2) Geen HDMI uitgang, dat is voor dit product toch eigenlijk wel een must.
    Overigens ik had geen problemen met de Blu Ray speler. Op het moment dat ik de disk erin deed startte de HP Software automatisch op. Daarna een gewone DVD bekeken en wat een verschil!!

Reacties zijn gesloten.