Ruimtebesparende en energiezuinige mini-pc van MSI

0
99
MSI introduceert de Wind Box DC110, een mini-pc in een slank en lichtgewicht chassis en met een laag stroomverbruik.

De MSI Wind Box DC110 is heeft een glanzend witte behuizing en is slechts 35 mm dun, 192 mm breed en 151 mm hoog. De mini-pc weegt slechts 830 gram. De Wind Box DC110 heeft een speciale voet om de pc op te stellen.

MSI Wind Box DC110

MSI Wind Box DC110 (© ; licentie: )


De nieuwe mini-pc van MSI is uitgerust met Intel Celeron 847 1,1 GHz ULV dual-core processor en 2 GB DDR3 geheugen. De processor zorgt voor een laag stroomverbruik van 40 watt. De mini-pc gebruikt de Integrated Intel HD graphics als grafische chip.

De Wind Box DC110 is uitgerust met een harde schijf van 320 GB. De mini-pc ondersteunt 802.11 b/g/n WiFi en heeft vooraan twee usb 2.0-aanluitingen, een kaartlezer en hoofdtelefoonaansluiting. Achteraan beschikt de pc over aansluitingen voor hdmi, VGA-uit, S/PDiF, LAN en 2 x usb2.0. Je kan deze mini-pc gebruiken als home theater-pc.

Prijs en beschikbaarheid
De MSI Wind Box DC110 mini-pc is eind maart beschikbaar voor een adviesprijs van € 279 (excl. BTW) zonder besturingssysteem en € 369 (excl. BTW) met Windows 8.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSamsung laptop met Chrome OS kost 299 euro
Volgend artikel8-inch e-reader met WiFi en muziekspeler van Icarus
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.