Aldi Medion Akoya MD 8874 (P5370 D) desktop-pc

Eindejaarsknaller opnieuw in rekken bij Aldi Nederland

0
De Medion Akoya MD 8874 (P5370 D), een desktop voor €799, die op 11 december al te koop was bij Aldi Nederland, wordt vanaf zaterdag 18 januari opnieuw in de rekken gelegd. Als je er een wil zul je er snel bij moeten zijn, want op is op. We herhalen even wat we ervan vonden in onze preview-bespreking van 9 december vorig jaar.

Op 18 januari ligt de Medion Akoya MD 8874 (P5370 D) desktop-pc opnieuw in de rekken bij Aldi Nederland. In december publiceerden we al een uitgebreide review van deze Windows 8.1 computer die €799 kost.Aldi aanbieding 18 januari 2014

Onze conclusie luidde toen: “799 euro is heel wat geld, maar daarvoor krijg je met de Medion Akoya MD 8874 (P5370 D) wel een krachtige, snelle desktop-pc. Het ontbreken van USB 3.0 achteraan zullen we maar als een schoonheidsfoutje aanzien. Op grafisch gebied zal hij de gamers onder de lezers niet vlug teleurstellen. Maar als jouw pc-gebruik zich beperkt tot Facebook, YouTube, G-mail en af en toe een spelletje Solitaire, dan is dit geweld echt niets voor jou.”.

Niet alle exemplaren zijn wellicht verkocht geraakt in decembeerr maar heel veel MD 8874’s zullen er op 18 januari mogelijk niet meer beschikbaar zijn. Aldi vermeldt in zijn aanbieding expliciet “op is op”. Dus als je er toch nog een wil moet je er wellicht snel bij zijn.

DiskIdee-lezers die hem in december kochten, zijn positief over deze desktop-pc.

Foto van Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieën Distributeurs, Nederland
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.