Van eencellig organisme tot ruimtevaarder

0
34

fase die echt uitgebreid is, meer zelfs, er is geen einde. Wel kan je jezelf bepaalde doelen stellen, zoals het uitbouwen van een kolonisatie van een bepaalde grootte, alle tools verzamelen, alle badges verzamelen, naar het centrum van het universum vliegen,… Volgens Will Wright zelf is er voor zeventig jaar aan content in het spel!

Spore
De ruimtefase is de eerste fase die echt uitgebreid is, meer zelfs, er is geen einde

De missies zijn eenvoudig maar talrijk en gevarieerd. De ene keer moet je een aantal wezens ontvoeren, de andere keer zieke wezens vernietigen. Verder reis je het heelal af op zoek naar andere bevolkingen, planeten om te koloniseren,… Een planeet kan echter te koud of te heet zijn en ook de atmosfeer kan verre van ideaal zijn om er te wonen. Gelukkig kan je met bepaalde tools de planeten helemaal vervormen. Je laat ze eruit zien zoals je wil, je dropt items op het terrein om de densiteit van de atmosfeer te vergroten of de temperatuur te doen stijgen, je brengt planten en wezens over van je thuisplaneet en nog veel meer. Ook een echt ruimtegevecht mag zo nu en dan niet ontbreken. Kortom, de gameplay van de ruimtefase is in principe een combinatie van alle vorige.

Spore
Je met bepaalde tools de planeten helemaal vervormen

Massive single player online game
Met de term MMO, massive multiplayer online, ben je waarschijnlijk wel bekend. Massive single player online game lijkt iets raars, maar het komt er gewoon op neer dat – indien je dat wil – alles wat door

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelMultimedia-harde schijf die tegen een stootje kan
Volgend artikelMedion netbook in de aanbieding bij Aldi