Van eencellig organisme tot ruimtevaarder

0
34

kunstenaars kunnen hier dus echt het beste van zichzelf geven. Heb je geen zin om er uren tijd in te stoppen, dan gooi je snel wat bij elkaar, geen probleem.

Spore
Belangrijk is dat je je wezen regelmatig te eten geeft, zodat het niet sterft van de honger

In de wezenfase verandert de gameplay naar wat je een soort rollenspel kan noemen. Je bestuurt het wezen in kwestie terwijl je het terrein verkent. Regelmatig zal je nieuwe DNA-fragmenten tegenkomen die je via de Creature Creator op je wezen kan aanbrengen. Andere benen laten je bijvoorbeeld sneller lopen, met bepaalde voeten kan je beter dansen of specifieke details maken je een betere strijder. Welke lichaamsdelen je wel of niet kiest, zal afhangen van de manier waarop je het spel wil spelen. Dat kan vreedzaam door vriendjes te worden met andere wezens die je tegenkomt, maar je kan natuurlijk ook aanvallen zoveel je wil. Belangrijk is in elk geval dat je je wezen regelmatig te eten geeft, zodat het niet sterft van de honger. Naarmate je vordert op je sociale of aanvallende pad, zal je de mogelijkheid krijgen twee wezens aan je team toe te voegen.

Spore
In de wezenfase verandert de gameplay naar wat je een soort rollenspel kan noemen

Didgeridoo’s en geneesstokken
Voor je begint aan de stammenfase krijg je de waarschuwing dat je de eigenschappen en look van je wezens nog een laatste keer kan veranderen. In deze fase evolueert de gameplay namelijk naar een

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelMultimedia-harde schijf die tegen een stootje kan
Volgend artikelMedion netbook in de aanbieding bij Aldi