De beste multimediaspeler van het moment

0
93

over verschillende periodes volgen (gaande van een dag tot meerdere jaren). Via kaarten kan je routebeschrijvingen van eender welke plek naar een andere plek opvragen, kijken waar er een pizzeria, een hotel of een bank is, het verkeer opvragen enz.

App Store
Er zijn dus al enorm veel mogelijkheden op basis van het internet aanwezig op je iPod touch. Je kan deze mogelijkheden echter nog verder uitbreiden met behulp van de App Store. Om deze applicatie te kunnen gebruiken moet je wel een account voor iTunes Store hebben. Dit betekent dat je je kredietkaartnummer moet geven. Bijgevolg kunnen ze automatisch een bedrag van je rekening halen indien je een aankoop maakt.
Vele applicaties zijn echter gratis en nuttig. Zo kan je gratis via bloomberg je aandelen in de gaten houden, is er een gratis Facebook applicatie, je kan van je iPod een glas bier maken, of een zaklamp enz.
Ook kan je een hoop spelletjes via deze weg op je iPod zetten. Updates voor de software zijn ook hier te vinden. De applicaties worden rechtstreeks op je iPod geïnstalleerd en je kan ze onmiddellijk beginnen gebruiken. Dit werkt dus, net als de meeste toepassingen op de iPod, snel en eenvoudig. Bij het gebruiken van de App Store en de applicaties gaat de levensduur van de batterij wel merkbaar achteruit.

Games
De spelletjes die je op je iPod touch kunt spelen werken over het algemeen met de ingebouwde versnellingsmeter. Dit is het systeem dat weet of je je iPod horizontaal of verticaal vast hebt. Het werkt aan de hand van een siliciummassa, siliciumveren en stroom. De veren meten met behulp van de stroom de positie van de siliciummassa. Op deze manier weten ze ook hoe de iPod touch wordt vastgehouden.

Apple iPod touch games

Dankzij dit systeem kan de iPod in spelletjes gebruikt worden als een groot stuurwiel. Het zijn dan ook vooral racespelletjes die fijn zijn om te spelen. Het is echter wel een tijdje wennen aan dit

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelVeilig voor stroomstoringen
Volgend artikelAfdrukfuncties van professioneel niveau voor kmo/mkb’s