De beste multimediaspeler van het moment

0
93

genres knal door elkaar gegooid. Een mooi streepje jazz na een stevige retroplaat zorgt wel voor goede afwisseling, maar dergelijke keuzes doen toch vermoeden dat er eerder op goed geluk wordt gekozen.
Ten slotte kan je via een draadloze verbinding nummers rechtstreeks van iTunes op je iPod zetten. Als je dus ergens een nieuw nummer hoort, kan je dit direct op iTunes gaan kopen en beluisteren op je iPod touch.


De bijgeleverde oortjes voldoen niet echt

Audiokwaliteit
De iPod touch levert een goede audiokwaliteit. De bijgeleverde oortjes geven dit echter niet door. Toen ik de EP-830 oortjes van de Creative ZEN X-Fi gebruikte bij de iPod touch viel dit meteen op. De iPod oortjes geven een veel doffer geluid dan die van Creative. Bovendien zijn de meegeleverde oortjes te groot. Daardoor zitten ze zeer vervelend in de oren en vallen ze ook geregeld uit. De EP-830 oortjes, daarentegen, kunnen aangepast worden aan de gehoorgang dankzij verschillende rubbertjes in verschillende maten. Daardoor zitten ze als gegoten en filteren ze bovendien storende omgevingsgeluiden.
Dit is echter kritiek op de meegeleverde oortjes. Deze kunnen gemakkelijk vervangen worden door andere. De iPod touch zelf geeft een audiokwaliteit die zeker goed genoeg is voor een draagbare multimediaspeler. Over de geïntegreerde luidsprekers zal ik maar zwijgen. Het geluid dat deze produceren trekt, net als bij geïntegreerde boxen van andere spelers, op niet veel. De iPod is verkrijgbaar in een versie van 8, 16 en 32 GB. Wij kregen de versie van 32 GB. Genoeg ruimte, dus, om al onze muziek op te slaan. De batterij moet 36 uur audio en 6 uur video kunnen afspelen.

3,5 inch aan kijkplezier
De trots van de iPod touch is zonder twijfel het grote 3,5-inch Multi-touch breedbeeldscherm. Het scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels of 163 pixels per inch. Dit maakt de iPod touch zeer geschikt

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelVeilig voor stroomstoringen
Volgend artikelAfdrukfuncties van professioneel niveau voor kmo/mkb’s