Flashgeheugenspeler met WiFi-mogelijkheden

0
61

bestanden dan managen en overbrengen op de ZEN X-Fi. Je bent echter alles behalve verplicht dit programma te gebruiken. Je kan de speler evengoed openen via windows zelf als een extern opslagapparaat.

Toch biedt de Creative Centrale wel enkele voordelen. Ten eerste heb je alle bestanden binnen handbereik. Je bent dus steeds maar een klik verwijderd van het bestand dat je zoekt, of het nu een liedje, een video of een foto is. Daarnaast kan je met dit programma al je muziek juist labelen. Dit is belangrijk omdat de ZEN X-Fi deze labeleigenschappen gebruikt om jouw muziek makkelijk vindbaar te maken. Met het programma kan je ook cd’s rippen en muziek afspelen. Alles wat je dus nodig hebt om je multimedia te organiseren is samengebracht in dit programma. Het gebruik ervan is bovendien zeer gemakkelijk. Bestanden labelen en overzetten doe je gewoon door ze naar de juiste map te slepen.

Conclusie
De belangrijkste eigenschap waarmee de ZEN X-Fi uitpakt, de X-Fi technologie, brengt niet echt een verbetering van de geluidskwaliteit. Dit minpunt vervaagt echter snel bij de hoge ogen die de speler op andere vlakken gooit. Het geluid dat de speler produceert is van de beste kwaliteit bij spelers van zijn formaat. De goede en aangenaam zittende oortjes ondersteunen dit alleen maar. Het scherm maakt het mogelijk films en foto’s van goede kwaliteit af te spelen. De batterij zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van je multimedia. De draadloze connectie is gemakkelijk tot stand te brengen en werkt daarna ook perfect. De bediening van de speler is al bij al goed. De bedieningsknoppen zijn misschien wat ongelukkig gekozen, maar zien er stijlvol uit. En de gepatenteerde gebruikersinterface werkt goed. Bovendien kan je de bediening tot op zekere hoogte personaliseren. Het was aangenaam de ZEN X-Fi te gebruiken.
Adviesprijs

Creative ZEN X-Fi 8 GB: € 139.99
Creative ZEN X-Fi 16 GB: € 169,99 (getest)
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelCompacte tv-ontvangst
Volgend artikel320 GB met anorexia