Flashgeheugenspeler met WiFi-mogelijkheden

0
61

worden. Een eenvoudige ingreep, maar één waarop een doordeweekse pc-gebruiker toch niet zomaar komt.
Eenmaal je de roet die Vista in je muzikale eten gooit hebt weggezuiverd, werkt het hele systeem als een pareltje. Je kan perfect aan je muziek, video’s en afbeeldingen. Het is zelfs zo dat je de stappen, uitgelegd in de korte handleiding, niet moet volgen. Ook zonder de ingreep zijn bestanden op pc’s in het netwerk reeds beschikbaar. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je de sleutel voor het netwerk hebt. Het is misschien nog het opmerken waard dat de speler vastliep toen het draadloze netwerk plat kwam te liggen terwijl de speler verbonden was. Na een reset werkte de speler echter weer perfect.

Verder kan je met de ZEN X-Fi ook chatten met vrienden. Je moet je hiervoor echter registreren op www.creative.com/zenxfi/getstarted en dit lukte bij ons niet. Bovendien lijkt deze functie niet zo interessant. Het typen van berichten gebeurt net zoals bij de gsm en dit wordt bemoeilijkt door de stroefheid van de bedieningsknoppen.

Software
De ZEN X-Fi wordt geleverd met een installatie cd-rom voor het programma Creative Centrale. Dit programma zoekt automatisch alle audio-, video- en fotobestanden op je computer. Je kan deze

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelCompacte tv-ontvangst
Volgend artikel320 GB met anorexia