Flashgeheugenspeler met WiFi-mogelijkheden

0
61

vervormd en mijn mening is dat ze er na die vervorming niet beter uitkomt. Soms wekt het aanpassen van de X-Fi Crystalizer en Expand de illusie van een verbetering op, maar dit lijkt eerder een geval van wishful listening te zijn. Uw muziek wordt niet rijker, maar juist oppervlakkiger. Dit neemt niet weg dat de speler zonder deze snufjes geluid produceert van een verbluffende kwaliteit.

Foto en video
Het 2,5-inch scherm van de ZEN X-Fi werkt met 24 bits. Dit betekent dat het dus 16,7 miljoen kleuren ka n weergeven. Het menselijk oog kan slechts 10 miljoen kleuren onderscheiden, dus wat dat betreft zitten we met de ZEN X-Fi wel goed. De videobeelden en foto’s die we zagen met de speler waren scherp, dus ook daar geen geklaag. Wat wel een stevig nadeel is, is dat het lcd-scherm buitenshuis bijna niet zichtbaar is. Zeker als de zon even komt piepen wordt het scherm een blinkend vlak. De kijkhoeken zijn dan weer wel in orde. Alleen wanneer je een dertigtal graden van bovenaf kijkt verdonkert het scherm beduidend. Van links, rechts en onder is dit echter niet het geval.

Creative ZEN X-Fi

WiFi
De audio- en videofuncties hebben we aan ons kritische oog laten passeren. Tijd om de wlan-mogelijkheden van de ZEN X-Fi eens onder de loep te nemen. Deze functie moet het je in de eerste plaats mogelijk maken multimedia van je pc naar je Creative ZEN X-Fi te streamen. Dit is echter een eenrichtingsstraat. Multimedia in de omgekeerde richting streamen is jammer genoeg niet mogelijk. Muziek en video’s van je pc downloaden is ook een mogelijkheid, maar je bent toch sneller als je even

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelCompacte tv-ontvangst
Volgend artikel320 GB met anorexia