Flashgeheugenspeler met WiFi-mogelijkheden

0
61

de siliconen hoes. Met dit hoesje zal je toch je nagels moeten laten groeien om de knoppen goed te kunnen bedienen. De knop linksonder is een shortcut naar een menu of functie die je zelf kan kiezen.

MP3 met X-Fi
Het geluid pur-sang, zonder enige aanpassing, klinkt goed via de X-Fi. Voor een draagbare speler is het geluid van zeer goede kwaliteit. De middentonen, bassen en hoge tonen zijn goed in evenwicht en geven een heldere klank. Deze klank wordt ook goed ondersteund door de oortjes van hoogwaardige kwaliteit (EP-830) die meegeleverd worden met de Creative ZEN X-Fi. Soms klinken de hoge tonen en bijvoorbeeld de ‘s’- of ‘t’-klanken van de vocals wat te schel in de oren. Dit is echter zo met alle draagbare spelers en na een tijdje wen je hier wel aan.

Creative ZEN X-Fi

Wanneer we wat spelen met de X-Fi Crystalizer en X-Fi Expand valt er één objectief waarneembare rode draad op. Beide snufjes zijn er vooral op voorzien de middentonen te dempen en de hoge en bastonen meer op de voorgrond te brengen. Als je de X-Fi Expand aanzet zonder aan de Crystalizer te komen worden de middentonen mijns inziens te hard naar achter gedrongen zodat bepaalde segmenten niet meer hoorbaar zijn. Eigenlijk klinkt het een beetje als een luidspreker waar je een handdoek over legt. Je muziek klinkt dus gedempt. Als we de Crystalizer alleen gebruiken wordt alles dan net weer versterkt. De bas mag in sommige gevallen best wel wat meer hebben, maar de hoge tonen worden op deze manier soms zelfs pijnlijk scherp. Dit is zeker zo wanneer je de X-Fi Crystalizer op max zet.
Het is nu dus de vraag of de X-Fi Crystalizer en Expand samen wél voor een verbetering zorgen. In feite wordt de muziek nu gedempt en dan de hoge en lage tonen versterkt. De muziek wordt dus digitaal

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelCompacte tv-ontvangst
Volgend artikel320 GB met anorexia