Sony lanceert goedkope ’terug naar school’ notebook

2
69

software die sowieso gratis is (Google Desktop, Picasa, DivX).
Wel worden specifieke Vaio-versies meegeleverd van WinDVD (afspelen van dvd’s), Vaio Video en Photo Suite (foto’s en video’s bewerken) en Roxio Easy Media Creator (branden van cd’s en dvd’s). Sony levert ook hulpsoftware mee voor het automatisch updaten van je notebook en voor het maken van reservekopieën. Al met al is vooral de meegeleverde multimediasoftware toch de moeite waard.

Prestaties
De Sony Vaio VGN-NR38M/S heeft een eerder gemiddelde Windows Experience Index van 3,1. De prestaties in onze benchmarks (PC Mark, 3D Mark) zijn eveneens eerder gemiddeld tot laag. Dit is geen supersnelle notebook, maar hij is wel geschikt om er gewone kantoor- en studentensoftware en niet te veeleisende multimediasoftware op te draaien. Recente games mag je evenwel vergeten. Studenten die in een technische richting zitten laten deze notebook ook best links liggen, want tekensoftware en

1
2
3
4
Vorig artikelCompacte Lumix camera met groothoeklens
Volgend artikelDraadloos toetsenbord voor Wii van Logitech
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Het geheugen van deze laptop is wel degelijk uit te breiden, heb er zelf 3Gb in zitten en ben zeer tevreden over de laptop, zeker voor wat betreft het schoolgebuik. Goed er zal bij een ander merk best wel wat meer op zitten, maar de prijs is nu al heel redelijk geworden en "het oog wil ook wat" en dat zit wel goed!
    Mooie en fijne laptop dus die nu bij mij al een maand of 4 feilloos draait 🙂

Reacties zijn gesloten.