De virtuele blokkendoos

0
95

decoratieve – items om in deze levels te zetten. De editor is eenvoudig in gebruik en biedt je heel wat mogelijkheden, zoals het aanpassen van afmetingen, het kopiëren van blokken, andere eigenschappen eraan toekennen, …

Boom Blox

Heb je een meesterwerkje uit je mouw geschud, dan kan je dat doorsturen naar je vrienden. Andersom kan jij natuurlijk ook hun creaties spelen. Het was leuk geweest als er een mogelijkheid was om creaties van spelers over de hele wereld te downloaden, maar dat is voorlopig nog niet het geval. Misschien iets om aan te denken in de toekomst?

Boom Blox

Conclusie
Boom Blox is een echte aanrader wanneer je kijkt naar de verschillende doelstellingen, handelingen, blokeigenschappen en het aantal puzzels, vooral als je met de hele familie speelt. Dit is mogelijk door de zeer intuïtieve en goed uitgewerkte besturing. Het spel laat echter een aantal steekjes vallen wat betreft het overdreven kinderachtig verhaal en de graphics die zelfs voor de Wii toch wel een stukje beter hadden gekund. Toch staat het garant voor vele uren plezier met vrienden en familie.

Site van het spel: http://www.ea.com/boomblox/
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Uitgever: Electronic Arts

1
2
3
4
Vorig artikelCompacte camera met groothoekzoomlens
Volgend artikelProfessionele fotoprinter voor afdrukken tot A3+