De virtuele blokkendoos

0
95

zal je soms meerdere keren moeten proberen om de juiste hoek, blok, of zwakte te vinden en het doel te behalen. Zeker als je een beetje een strever bent, die altijd de gouden medaille wil behalen, zal je af en toe gefrustreerd naar een constructie zitten staren.

Boom Blox

De singleplayer biedt heel wat puzzels, maar vooral de uitgebreide multiplayer is een echte aanrader. Tot vier spelers kunnen samen of tegen elkaar spelen in een massa aan verschillende minigamemodes. Wie maar één Wii-afstandsbediening bezit, hoeft trouwens niets te vrezen. Er is ook de mogelijkheid om deze door te geven tussen de spelers. Bovendien heb je voor dit spel geen nunchuks nodig, dus ook dat is een voordeel voor grote gezinnen.

Boom Blox

Creëer je eigen levels
Voor sommige mensen voegt dit onderdeel weinig toe, maar wie wel graag creatief bezig is, kan zich volledig uitleven in de Level Creator. Je kan bestaande levels inladen en aanpassen of volledig vanaf nul je eigen constructie opbouwen. Door de singleplayer te spelen unlock je trouwens nog meer – al dan niet

1
2
3
4
Vorig artikelCompacte camera met groothoekzoomlens
Volgend artikelProfessionele fotoprinter voor afdrukken tot A3+