Populaire spiegelreflex nu ook met Live View-functie

0
65

je aan de hand van de testfoto’s duidelijk een verbeterde weergave van fijne structuren ten opzichte van de EOS 400D. Bij correcte belichting en zonder fouten bij het scherpstellen kan je dus erg gedetailleerde afdrukken maken. Bij het uitvergroten blijft de scherpte-indruk ook beter behouden.

Witbalans
Je kiest de witbalansinstelling die bij het omgevingslicht past door de WB knop in te drukken en met de shuttleknop door het on-screen menu te scrollen. Als je bij de juiste preset bent beland bevestig je je keuze door de “set”-knop in te drukken. Je kan kiezen voor automatische witbalans en natuurlijk voor de voorkeuze van daglicht, schaduwpartijen en bewolking, en verder voor halogeen, TL en flitslicht. De mogelijkheid om handmatig de witbalans te bepalen ontbreekt natuurlijk niet. De handmatige witbalans kan van pas komen bij menglicht: wanneer het onderwerp wordt verlicht door twee verschillende lichtbronnen met verschillende kleurtemperatuur.


DagDag DagAuto


FlashFlash FlashAuto


KunstKunst KunstAuto

<
TLTL TLAuto

De testfoto’s met grijskaart tonen aan dat de witbalans van de Canon 450D uitstekend werkt bij daglicht. Zowel de automatische witbalans als de presets leveren neutrale beelden. Bij flitslichtpreset in combinatie met de ingebouwde flits zijn de beelden wat te rood. De automatische witbalans levert wel neutraal getinte beelden. Bij kunstlicht, in de testopstelling is dit halogeenverlichting, krijg je vrijwel

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Vorig artikelEerder trage, maar stijlvolle externe harde schijf
Volgend artikelPersoonlijke digitale assistent met karakter