Back to school

0
56

zit te bewegen met de nunchuk en de Wii-mote tijdens een gevecht, heb je meer het onderdompelende gevoel echt in het spel te zitten. Dat effect ebt misschien wel weg wanneer je de honderdste medeleerling verrot slaat, maar toch gaat het nooit echt vervelen.

Bully: Scholarship Edition
Het grootste verschil tussen de Xbox360- en de Wii-versie zit in de besturing

De Wii-versie is ook leuker bij de meeste lessen. We zouden zelfs durven stellen dat de nieuwe lessen met de Wii-mote in gedachten ontwikkeld zijn. Biologie is gebaseerd op Trauma Center: je moet met behulp van scalpel, pincet en dergelijke dieren dissecteren. Bij aardrijkskunde prik je de verschillende vlaggen op de juiste landen. In de les rekenen krijg je een aantal rekensommen voorgeschoteld waarbij je uit de mogelijke antwoorden zo snel mogelijk het correcte moet kiezen en bij muziek sla je à la Raving Rabbids met je nunchuk en Wii-mote op de maat. Het hoeft waarschijnlijk geen uitleg dat dit allemaal net een tikkeltje minder leuk is als je op de Xbox360-controller gewoon knopjes moet drukken.

Bully: Scholarship Edition
Je moet met behulp van scalpel, pincet en dergelijke dieren dissecteren

(G)Een natte kus
Grafisch is het spel wat opgepoetst en dat merk je natuurlijk vooral in de Xbox360-versie. Sommige omgevingen zien er daar wat gedetailleerder uit dan op de Wii. Al bij al blijft het echter oorspronkelijk een PS2-game en dus hoef je geen hogeresolutiebeelden te verwachten. Meer zelfs, af en toe zal je een

1
2
3
4
5
Vorig artikelNieuwe navigatiesystemen van Blaupunkt
Volgend artikelApple met nieuwe iMac modellen