Back to school

0
56

glitch of dalende framerate moeten tolereren. Of er nu echt een verschil in loadingtijd is tussen beide versies, is niet duidelijk. Toch lijkt de Wii er langer over te doen om iets te laden. Het feit dat je bij de Xbox360 nuttige tips te lezen krijgt en je bij de Wii slechts naar een ronddraaiend Bully-logo staart, kan hier natuurlijk ook aan de basis liggen.

Bully: Scholarship Edition
Bij de Wii-versie is het kussen om een of andere reden gecensureerd?

Verder is ons nog één merkwaardig verschil opgevallen tussen de Xbox360- en de Wii-versie: het kussen. Wanneer Jimmy iemand zoent op de Xbox360, dan is dat vrij uitgebreid. Niet dat je monden ziet bewegen, maar hij gooit het meisje wel even op één been en zij slaagt een welgemeend kreuntje. Bij de Wii-versie is dit om een of andere reden gecensureerd tot een min of meer beleefd kusje op de mond. Eigenaardige beslissing als je het ons vraagt. (noot van de redactie: de Xbox360-versie had een Engelse achterflap en was een promotional copy, de Wii-versie was met Nederlandse tekst bedoeld voor België en Nederland. Misschien had het hiermee te maken?)

Bully: Scholarship Edition
Ben jij iemand die echt gemotiveerd moet worden?

Tijd
Ben je iemand die echt gemotiveerd moet worden, dan zit je bij de Xbox360-versie goed. De achievements zorgen er immers voor dat je niet alleen doet wat je moet, maar dat je ook taakjes opknapt voor anderen, de tijd neemt om meisjes te kussen,… Omdat je voor al deze zaken geen

1
2
3
4
5
Vorig artikelNieuwe navigatiesystemen van Blaupunkt
Volgend artikelApple met nieuwe iMac modellen