Een veelzijdig product dat blijft verbluffen

0
89

in de bestandsindelingen van Microsoft Office 2007: .docx (Word),.xlsx (Excel) en.pptx (PowerPoint).
Deze versie biedt ook invoer- en exportondersteuning voor XPS, een nieuwe standaard (vergelijkbaar met PDF) voor het archiveren en verspreiden van elektronische documenten in Microsoft Windows. De XPS-indeling wordt op vrijwel dezelfde manier in OmniPage verwerkt als PDF, met de mogelijkheid om een document te scannen naar XPS en op te slaan als beeld, Searchable Image of tekst. Je kunt op deze manier PDF naar XPS converteren of omgekeerd.

De interface Klassieke Weergave


Andere troeven

OmniPage 16 Professional heeft nog tal van andere troeven, zoals bijvoorbeeld:

  • De One-Button Workflow waarmee je meerdere ingewikkelde taken met één handeling uitvoert, via een knop in OmniPage of een knop op de scanner.
  • De ondersteuning van meerdere documenten zodat je tegelijkertijd meerdere documenten kunt openen, verwerken, corrigeren en opslaan. Het is dus niet meer nodig te wachten tot een pagina volledig verwerkt is voor je aan de volgende kunt beginnen, wat een grote tijdsbesparing kan betekenen.
  • Het Automatisch Formuliergegevens Verzamelen waarmee je ingevulde formuliergegevens kunt extraheren. OmniPage verwerkt ze in een batch tot een .CSV (Comma Separated Values) gegevensbestand dat je kunt openen in een spreadsheet- of databaseprogramma.
  • Het voorlezen van ingescande teksten, wat grote mogelijkheden biedt in de gehandcaptensector.
  • Het automatische zwart maken van tekst: gevoelige informatie zoals rekeningnummers, e-mailadressen of namen worden onleesbaar gemaakt.

Deze en nog vele andere gelijkaardige toepassingen zijn zeker niet weggelegd voor de

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelKleurenprinter met LED-technologie voor werkgroepen tot vijf mensen
Volgend artikelVeelzijdige video- en fotocamera
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.