Een veelzijdig product dat blijft verbluffen

0
89

doen. Een beetje spelen met de instellingen van je scanner (helderheid, contrast, resolutie) geeft soms verrassend betere resultaten.
Omnipage 16 heeft weinig of geen problemen met de tekstkleur en de kleur van de achtergrond. Slechts in extreme gevallen (groene tekst op een rode achtergrond) merken we een significante toename van het aantal fouten.

Witte tekst op een groene achtergrond is geen probleem

Nog over de precisie
Je neemt Nuances’ bewering "een verbetering van de precisie met 27%" maar voor wat ze waard is, het resultaat wordt veeleer bepaald door de kwaliteit van het origineel en de instellingen van je scanner. Bovendien suggereert die 27% dat je voordien een precisie van minder dan 73% haalde – tenzij je een eindresultaat van meer dan 100% wilt bekomen. Maar het blijft een feit: met sommige documenten haalde OmniPage 16 effectief een volkomen foutloos resultaat.

De 3D-correctietechnologie corrigeert de afbuiging rechts. Het resultaat is foutloos.

De uitvoer
Voor het resultaat biedt OmniPage 16 je drie mogelijkheden: Tekst zonder opmaak, Tekst met opmaak of True Page. De eerste twee opties zijn nogal duidelijk, in de laatste optie probeert het programma zo

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelKleurenprinter met LED-technologie voor werkgroepen tot vijf mensen
Volgend artikelVeelzijdige video- en fotocamera
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.