Zelf navigatiekaarten verbeteren met TomTom GO 520/720

0
63

gebruiksvriendelijkheid nog verder. Zo wordt op rotondes nog duidelijker visueel getoond welke afslag je precies moet nemen. Op het punt van gebruiksvriendelijkheid blijft TomTom wat ons betreft de te kloppen navigatiesoftware. Verbeteringen uit het verleden zoals QuickGPSfix (waarmee via de pc een bestandje wordt binnengehaald zodat de GPS sneller zijn initiële verbinding met de GPS-satellieten vindt) blijven uiteraard van de partij en gaan we hier niet herhalen (lees onze testen van eerdere TomTom’s: TomTom 510 en 710 / TomTom ONE XL).

TomTom GO 720 navigatiescherm

TomTom GO 720 navigatiescherm

Nieuwe navigatiemogelijkheden
Nieuwigheden hebben enerzijds betrekking op de navigatie (de hoofdfunctie) en anderzijds op de multimediafuncties van de TomTom GO 720.
Starten we met de belangrijkste navigatienieuwigheden.

Spraakherkenning
Navigeren kan nu ook door gewoon tegen het apparaat te spreken. Oefening is niet nodig, de TomTom GO 720 herkende de gesproken instructies van al onze proefpersonen zonder één enkele fout. Je kunt adressen zowel stap voor stap als in de vorm van een

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelCamera die je bedient met een interactief LCD-scherm
Volgend artikelKleinste Full HD digitale videocamera van Sanyo
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.