Realistische Racesimulator

0
51

meer rekenkracht overblijft voor spectaculaire effecten. Forza 2 levert op de één of andere manier vloeiend beeld en supermooie effecten. Nou is het leuk dat Forza 2 vloeiende beeld kan tonen, de stuurmanskunst van de rijder moet ook vloeiend van aard zijn. En dat valt nog flink tegen bij Forza 2. Ondanks alle hulpmiddelen die aan staan, is het bij Forza 2 nog steeds goed opletten en op tijd remmen. Doe je dit niet, dan raakt de auto beschadigd en zal hij steeds slechter gaan presteren. Ook al doe je alles feilloos, dan zullen onderdelen gaan slijten en moet je een pitstop maken om alles weer in orde te krijgen.

Forza Motorsport 2 - schade aan de zijkant

Schade aan de zijkant

Nu kun je, mits je de kennis is huis hebt, de auto’s in Forza 2 zelf instellen. Denk hierbij aan de druk, compositie en profiel van de banden en de vering kan worden ingesteld zodat ze beter reageren op temperatuur en druk evenals op de overdracht van gewicht en aerodynamische belasting. Kortom, Forza 2 is een regelrechte racesimulatie waar je niet als een kip zonder kop mee moet gaan scheuren.

Carrière maken
Forza 2 biedt tevens een carrière modus. Je begint met een langzame personenauto en moet zoveel mogelijk als eerste eindigen. Nu is dat niet zo ontzettend moeilijk als je alle hulpmiddelen aan hebt staan en binnen de kortste keren heb je wat prijzengeld bij elkaar gereden. Ook ontvang je bij het succesvol afronden van een aantal banen een speciale prijs, namelijk een oldtimer.

Antiek bakje

Antiek bakje

Deze ouwe bak rijdt voor geen meter, maar is wel te koop aan te bieden via Xbox Live. Je kunt een veiling opzetten en alle auto’s die je ontvangt bij het afronden van een circuit, in de verkoop gooien. Naarmate je het steeds beter doet en het ene na het andere circuit laat zien wie de meester is, klim je in

1
2
3
4
5
Vorig artikelDraadloos steekt kabel naar kroon
Volgend artikelUPC-klanten ontevreden na overname door Telenet