Visitekaartjes: orde in de chaos met CardScan Personal

1
68

Synchroniseren met e-mailclient

Tot slot vermelden we nog de mogelijkheid de gegevens uit CardScan in de twee richtingen te synchroniseren met de lijst contactpersonen uit je e-mailprogramma, je Palm-handheld of een Windows Mobile-apparaat. Door de synchronisatie achteraf met @YourService staan die gegevens dan ook automatisch ter beschikking op het Internet.
Het door ons geteste type CardScan Personal is wel iets beperkter in deze mogelijkheden, zo kun je wel synchroniseren met Outlook en Outlook Express, maar niet met Lotus Notes. De andere types kunnen dat wel.

CardScan Personal

 

Conclusie
Tweehonderd euro is niet bepaald goedkoop. Ondanks de opmerkelijke nauwkeurigheid spendeer je hoe dan ook nog altijd 1 minuut per kaartje om gegevens te corrigeren. De eenvoud van het programma, de automatische back-up van alle gegevens, de beschikbaarheid van die data op het Internet en de mogelijkheid gegevens uit te wisselen met de lijst contactpersonen uit e-mailprogramma’s zijn echter zeer sterke troeven van CardScan. Voor louter privé-gebruik is dat misschien allemaal wat overdreven, maar wie beroepshalve of door zijn hobby vaak met visitekaartjes te maken heeft, is CardScan een aanrader.
Adviesprijs
€ 199,99
Systeemvereisten

Windows 2000, XP of Vista (Alleen CardScan versie 8 software is compatible met Microsoft Vista. CardScan Personal werkt niet met 64-bit Windows-systemen)
Pentium of snellere processor
64 MB RAM
90 MB vrije ruimte op de vaste schijf voor een minimuminstallatie en 120 MB voor een volledige installatie
Cd-romstation
USB-poort

Geen ondersteuning voor Macintosh.

1
2
3
4
5
Vorig artikelPrintkostenbeheerder
Volgend artikelJe eigen hotspot
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

1 REACTIE

  1. MIjn ervaringen met de producten van CardScan zijn erg goed. Voor mijn ondernemingen BitsOfContact (http://www.bitsofcontact.nl), gebruik ik de apparaten intensief, ze scannen visitekaartjes goed en snel. Natuurlijk is altijd een handmatige nabewerking nodig, maar ook dat lijkt steeds minder te worden. Het lijkt wel of het apparaat zelf leert. Wel zo handig als de professie van je onderneming is om batches visitekaartjes makkelijk en betrouwbaar in te scannen. M. de la Fuente

Reacties zijn gesloten.