Hoe (in)compatibel is Windows Vista?

0
78

Adobe

Een opsomming geven van alle producten die Adobe uitgeeft is haast onbegonnen werk – om er maar enkele te noemen: Acrobat, Reader, Illustrator, Photoshop, Macromedia Dreamweaver en Fireworks, Flash, Premiere, After Effects, FrameMaker, PageMaker, Photoshop Elements en Premiere Elements.
Op de website lezen we dat er al gratis Vista-updates zijn voor Adobe Photoshop Elements en Adobe Premiere Elements. Ook Adobe Acrobat 8 en Adobe Reader 8 zullen ‘in de eerste helft van 2007’ Vista ondersteunen.
Alle andere bestaande producten krijgen dergelijke upgrade niet.
Later dit jaar komen er nieuwe versies van Adobe Photoshop, InDesign, Dreamweaver, Flash, en After Effects die Vista-compatibel zullen zijn, maar die je dus opnieuw zult moeten kopen.
Een volledig overzicht van de Adobe producten en hun compatibiliteit met Vista vind je terug in een PDF-bestand op hun website.

Nuance

Nuance zal bij velen nog bekend staan onder zijn vorige naam, ScanSoft. Het brengt onder meer OmniPage, PDF Converter, TextBridge, PaperPort en Dragon NaturallySpeaking op de markt. Bij hen kan je lezen:

 

Bepaalde Nuance-desktopprogramma’s zullen ondersteuning voor Windows Vista bieden na een update die u via deze website kunt downloaden. De volledige lijst van betreffende producten en de koppelingen naar de bijbehorende updates voor Windows Vista vindt u in onderstaande tabel.

Dan volgt een opsomming:

1
2
3
4
5
Vorig artikelHeldere presentaties in alle lichtomstandigheden
Volgend artikelWarenhuisketen verkoopt pc met Windows Vista Home Premium
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.