Draadloze internettelefoon werkt met Windows Live Messenger

3
51

In de doos zit verder een Nederlandstalige "Korte Handleiding", de volledige handleiding staat in zestien talen (waaronder het Nederlands) in PDF-formaat op de meegeleverde cd-rom.


Hier zit toch wel één stekker tussen die past?

De handset van de VOIP433 meet 140 x 46 x 16 mm. Hij is volkomen recht. Echt ergonomisch is hij dus zeker niet. Het toestel is mat antracietgrijs, we zouden het gedistingeerd durven noemen. Het is in ieder geval iets heel anders dan zijn Skype-broertje VOIP321 die een iPod-wit jasje aangemeten kreeg. De VOIP433 heeft ook een kleurenschermpje van ongeveer 2,7 x 1,9 cm en een resolutie van 98 x 67 pixels bij 4096 kleuren. Ondanks de lage resolutie worden op het scherm vijf lijnen weergegeven, het resultaat is dan ook niet bepaald om laaiend enthousiast over te zijn. De andere hybride VOIP321 had een monochroom scherm met zwarte letters op een geel verlichte achtergrond, dat was eerlijk gezegd véél beter leesbaar en dat lijkt ons toch essentieel voor een telefoon.


Vijf regels tekst op het scherm

1
2
3
4
5
Vorig artikelNavigatiesysteem met entertainmentfuncties
Volgend artikelMeest compacte iPod ooit
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

3 REACTIES

  1. Iemand een idee hier hoe ik TERUG de VOIP433 van philips aan de praat krijg?
    De telefoon werkte bij mij perfect na de installatie van Vista (en ook op XP), echter na enkele updates komt hij in het apparaatbeheer te staan met een code 10, apparaat start niet….
    Volgens Philips een kwestie van een driver probleem in WLM of de controller in Vista voor geluid…
    Hun raad: de telefoon aansluiten met een USB hub met apparte voeding (of chipset)… Heb zelf de telefoon getst op een PCI kaart met NEC chip en op PCI kaart met VIA chip… Resultaat…. NOPPES
    Iemand hier ideetjes en weetjes?
    En kom niet af met driver goed geinstalleerd hé want hij heeft 2 dagen goed gewerkt en het systeemherstel werkt ook niet op deze……

  2. Hallo Rinus,  Ik vond er eentje op de site van Philips: klik hier voor de link. Op die pagina staat o.a. "Drivers Windows Vista". Klik je hierop, krijg je eerst een pagina met uitleg over de nieuwste Windows Live messenger voor Vista, maar daar staat ook een link naar het zip-bestand met de drivers. Hopelijk werken die… Succes, laat het ons maar weten!

  3. Leuke telefoon.
    Wie kan antwoorden op de vraag, windows vista vraagt om een driver voor de VOIP433 waar kan ok die vinden?
    Bijvoorbaat hartelijk dank

Reacties zijn gesloten.