Wie niet weg is, is gezien!

0
89

Bij de Instant – Skype Edition wordt ook nog een extra “hoofdset” geleverd, eigenlijk één oortje gecombineerd met een staafmicrofoon. Volgens de tekst op de verpakking is dat bedoeld voor de privacy, maar dat is wel erg relatief: je omgeving hoort weliswaar je correspondent niet, maar men hoort jou nog wel praten en men ziet je gesprekspartner nog altijd op je pc-scherm. Deze microfoon is wel erg richtinggevoelig, wat een voordeel is in lawaaierige omgevingen. Omdat deze headset maar één oortje heeft, heb je dan weer de neiging om je vinger in het andere oor te stoppen.


De Creative webcam Instant Skype met de extra headset

Bandbreedte-vretertje
Bij de Instant – Skype Edition wordt als bonus nog een tegoedbon aangeboden voor 30 minuten SkypeOut waarmee je via het Internet ook mensen kunt bereiken die een vaste telefoon hebben.
Bij de Live! Pro versie bestaat de bonus uit vier softwarepakketten van Arcsoft: Arcsoft PhotoImpression en Arcsoft VideoImpression, erg rudimentaire foto- resp. videobewerkingsprogramma’s; Arcsoft Collage Creator waarmee je enkele cartoons in je foto’s kunt verwerken en Arcsoft Multimedia Email waarmee je grappige (?) HTML e-mails kunt samenstellen. Leuke programma’s om eens mee te spelen en dan snel weer te vergeten.


Eén van de gratis ArcSoft programma’s bij de Live! Pro webcam

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelWaaghalzen op twee latten
Volgend artikelEen PowerPoint-presentatie als screensaver
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.