Beter één marinier in de doos…

4
33

Na verloop van tijd beginnen trouwens ook de stemgeluiden van je teamgenoten behoorlijk op de zenuwen te werken, waarschijnlijk door het feit dat het vocabularium van je kameraden zich schijnt te beperken tot dezelfde vier of vijf zinnen die ze tot vervelens toe herhalen. Persoonlijk moet ik mezelf telkens mateloos intomen om de snaak met het zwaar Texaans accent, die om de haverklap "There they are, yoh!" roept, niet zelf af te schieten. Dat zou pas voldoening geven.

MOHPA_0007.jpg
En? Hoe vind je mijn nieuwe speeltje?

Multiplayer
Hoewel de multiplayer optie van MOHPA zeker niet tot de betere in het genre behoort, maakt deze module voor samenspel toch een aantal van de zwakke punten goed. In de multiplayer mode kan je namelijk wel kiezen welke rol je wil spelen (te kiezen uit één van de vijf beschikbare types), het vervelende over en weer geroep blijft achterwege, je teamgenoten kunnen wel sterven en de vijanden zijn waar ze zijn en ploppen niet zomaar vanuit de coulissen te voorschijn. MOHPA kent drie varianten voor het samenspel: Free-for-All, Team Deathmatch en Invader, waarbij deze laatste verreweg het meeste spelplezier garandeert. Bij Invader moet één team een vijandelijke installatie veroveren of vernietigen, terwijl het andere team dit juist moet trachten te verhinderen.

Conclusie
Medal of Honor: Pacific Assault (MOHPA) is niet bepaald de hoogvlieger die Electronic Artists de liefhebbers van het genre beloofd had. Het spelverloop is chaotisch, het gedrag van de tegenstanders is compleet onlogisch, de verhaallijn biedt te weinig afwisseling en de mogelijkheden voor de single player zijn te beperkt. Voeg daar nog de onmenselijk lange laadtijden bij telkens een missie is afgerond en een nieuwe wordt voorbereid en je hebt de perfecte combinatie voor een serieus potje Mens-erger-je-niet (of juist wel). Er zijn zonder twijfel betere manieren om je zakgeld te spenderen.

Officiële site van het spel: http://www.eagames.com/official/moh/pacassault/us/home.jsp
Ontwikkelaar:Electronic Arts
Uitgever: EA Los Angeles
Demoversie te downloaden op: http://eagames.co.uk/downloads.view.asp?dl_id=174

Adviesprijs
29,95 euro
Systeemvereisten
Minimum: Windows 2000/XP, 1.5 GHz processor, 512 MB RAM, grafische kaart met 64 MB RAM, DirectX 8.1 compatibele geluidskaart, 3.0 GB hardeschijfruimte, cd-rom-speler, internetverbinding (56K of sneller).
1
2
3
4
5
Vorig artikelCamera werkt naast de oplaadbare Li-Ion batterij ook met AA-battijeren
Volgend artikelVoor de onderwaterfotograaf

4 REACTIES

  1. Klopt als een bus. Wat een afgang. Ik speel al jaren de Breaktrough en dacht ik koop weer eens wat nieuws. Wat een spijt. Het viel me op dat niemand dit spel speelt. Had ik me maar laten voorlichten hierover. Met PA Zijn er maar een handje vol server ter beschikking. Ik heb nog geen volle server gezien. Een regelrechte flop. Laatste keer dat ik mijn geld aan EA Games heb uitgegeven.

  2. heb het spel net gekocht en vind dat er een uitbreiding moet uitkomen zodat je meer multiplayer-mappen hebt.

    het aantal is echt TE klein

  3. ach ja smaken verschillen heeejullie zijn ook allemaal zo goed……………………………………… duuuuuuuuh

  4. absoluut mee eens. ben een fan van mohaa maar mohaaPA is een afgang!
    groeten catprey (een bekend speler van o.a america\’s army ops)

Reacties zijn gesloten.