Beter één marinier in de doos…

4
33

De eerste missie is al direct een heroïsch gevecht om zo snel mogelijk zo veel mogelijk Zero’s uit de lucht te schieten om de schepen in de haven te redden van een gewisse ondergang, rennend en duikend door een regen van bommen en granaten aan boord van een kanonneerboot te springen, hiermee wild manoeuvrerend naar de kapseizende USS West Virginia te racen om aan boord de kranen van de ballasttanks te openen waardoor het schip terug recht komt te liggen in plaats van af te zinken naar de eeuwige visvelden om ten slotte brandjes blussend en gewonde scheepsmaten reddend naar het bovendek te hollen om daar de resterende zwermen Japanse bommenwerpers en torpedojagers uit het luchtruim te plukken met het enige nog werkende AA-kanon aan boord… en dat allemaal in ongeveer tien minuutjes tijd. Moet het nog gezegd worden dat een dergelijk spelverloop, zeker voor een beginneling speler, extreem chaotisch overkomt en het bijzonder jammer is dat er hierdoor zo goed als geen ruimte is om te genieten van de toch wel spectaculaire en goed verzorgde audiovisuele effecten.

MOHPA_0002.jpg
In de eerste, chaotische misse word je
al direct voor de leeuwen geworpen

Wie hoopt dat dit enkel een flitsend begin is, komt bedrogen uit… de rest van de verhaallijn verloopt vrij analoog: verstand op nul, blik op oneindig en rennen wat er in je lome lijf zit, hopend dat je het einde van de tocht haalt zonder domweg op de bajonet van een Jap te lopen, schietend op wat er zich recht voor je ook moge bevinden. Het is misschien een realistische weergave van de harde realiteit in dit soort oorlogsvoering, maar het is beslist niet mijn idee van een boeiend en aangrijpend spel.

1
2
3
4
5
Vorig artikelCamera werkt naast de oplaadbare Li-Ion batterij ook met AA-battijeren
Volgend artikelVoor de onderwaterfotograaf

4 REACTIES

  1. Klopt als een bus. Wat een afgang. Ik speel al jaren de Breaktrough en dacht ik koop weer eens wat nieuws. Wat een spijt. Het viel me op dat niemand dit spel speelt. Had ik me maar laten voorlichten hierover. Met PA Zijn er maar een handje vol server ter beschikking. Ik heb nog geen volle server gezien. Een regelrechte flop. Laatste keer dat ik mijn geld aan EA Games heb uitgegeven.

  2. heb het spel net gekocht en vind dat er een uitbreiding moet uitkomen zodat je meer multiplayer-mappen hebt.

    het aantal is echt TE klein

  3. ach ja smaken verschillen heeejullie zijn ook allemaal zo goed……………………………………… duuuuuuuuh

  4. absoluut mee eens. ben een fan van mohaa maar mohaaPA is een afgang!
    groeten catprey (een bekend speler van o.a america\’s army ops)

Reacties zijn gesloten.