Schoon spul

1
446

Sony DVP-NS705V
Als je een dvd-speler wil hebben die ook Super Audio cd’s aankan, dan is deze Sony DVP-NS705V waarschijnlijk de goedkoopste oplossing. Maar krijg je dan nog wel waar voor je geld?

Eerste indrukken
Het toestel is erg dun: dat komt overeen met de nieuwe rage van ‘slimline’-toestellen die maar een paar vingers hoog zijn. Zo’n beperkte hoogte betekent wel dat de schijflade heel erg dun en fragiel is. Dit toestel hou je dus best uit de buurt van kinderen, want die zullen die lade in een ommezien kapot hebben. De DVP-NS705V is verkrijgbaar in zilver en zwart. Hoewel de voorkant er eenvoudig uitziet, heeft Sony wel alles voorzien om een vrijwel volwaardige bediening mogelijk te maken. Daartoe zit er aan de rechterkant een ronde navigatieblok met vier cursortoetsen en een Enter-functie in het midden voor de menu’s. Verder heb je natuurlijk de normale afspeelfuncties en knoppen om de menu’s op te roepen en om heen en weer te schakelen tussen cd en Super Audio cd en tussen twee- en meerkanaalsweergave voor Super Audio cd. Dat kun je echter alleen maar doen terwijl er geen schijfje aan het spelen is en dat is wel jammer.

Achteraan het toestel vinden we de aansluitingen: één SCART-connector, zowel een coax als een optische digitale uitgang, een s-videoconnector, een gewone stereo cinchuitgang en een zeskanaals-cinchuitgang voor Super Audio cd. Het netsnoer is niet loskoppelbaar.

1
2
3
4
5
Vorig artikelVia je tv e-mail lezen
Volgend artikelReislustige muis

1 REACTIE

  1. Tsja had een Onky versterker gekocht (TX SR601E) en had nog een oude cd speler van Flippie van 12 jaar oud. Dus maar Sony gekocht de NS930V. Heb alles gedownmixed op stereo voor mijn ASW Cantius IV speakers. Het geluid is subliem voor zover ik dat kan beoordelen. Het beeld is ook goed en ook MP3 cd\’s klinken goed. Het ding doet wat hij doen moet en dat meer dan voortreffelijk. De lade is inderdaad een beetje van kermiskwaliteit. Maar Ik heb Marantz , Onkyo, Philips en Yamaha gezien. Ook daar is het niet beter. Mijn oude Philps is robuuster.

Reacties zijn gesloten.