Ultradraagbare laptop met lange batterijduur

0
Acer lanceert een nieuwe variant van zijn ultradraagbare Swift 3 Windows-laptop. Het model SF313-52/G heeft de nieuwste Intel Core-processoren en voldoet aan de vereisten voor Intel Project Athena.

De ultradraagbare Acer Swift 3 (SF313-52/G) Windows-laptop weegt 1,19 kg en is net geen 1,6 cm dun. Het 13,5-inch scherm heeft smalle randen en vertoont honderd procent van de kleuren uit de sRGB-kleurruimte.

Intern is er een 10de generatie Intel Core i7-1065G7 processor met optionele extra NVIDIA-gpu. De hardware voldoet aan de vereisten van Intel Project Athena, te herkennen aan de ‘Engineered for Mobile Performance’-sticker. Laptops met deze sticker dienen minstens twaalf uur continu video te kunnen afspelen en negen uur realistisch computerwerken zonder stopcontact. De accu van de nieuwe Swift 3 zou het volgens Acer zelfs zestien uur uithouden.

De accu is in dertig minuten tijd trouwens snel bijgeladen voor opnieuw vier uur autonomie.

De Acer Swift 3 (SF313-52/G) heeft een Windows Hello-compatibele vingerafdruklezer, een Thunderbolt 3-aansluiting (20 Gbit/s), een USB 3.1 Gen 2 poort (10 Gbit/s) en een DisplayPort-videouitgang.

De wifi-kaart is al compatibel met de nieuwe toekomstige WiFi 6 802.11ax-standaard.

Acer Swift 3 SF313-52(G)

Acer Swift 3 SF313-52(G) (© Acer; licentie: Acer)

Deze Acer-notebook ondersteunt verder ‘Wake On Voice’ (WoV), waardoor communiceren met Cortana mogelijk blijft terwijl het apparaat in de ‘Modern Standby Mode’ van Windows 10 staat.

De Acer Swift 3 (SF313-52/G) is vanaf nu in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 799,-.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.