Ultradraagbare laptop met lange batterijduur

0
707
Acer lanceert een nieuwe variant van zijn ultradraagbare Swift 3 Windows-laptop. Het model SF313-52/G heeft de nieuwste Intel Core-processoren en voldoet aan de vereisten voor Intel Project Athena.

De ultradraagbare Acer Swift 3 (SF313-52/G) Windows-laptop weegt 1,19 kg en is net geen 1,6 cm dun. Het 13,5-inch scherm heeft smalle randen en vertoont honderd procent van de kleuren uit de sRGB-kleurruimte.

Intern is er een 10de generatie Intel Core i7-1065G7 processor met optionele extra NVIDIA-gpu. De hardware voldoet aan de vereisten van Intel Project Athena, te herkennen aan de ‘Engineered for Mobile Performance’-sticker. Laptops met deze sticker dienen minstens twaalf uur continu video te kunnen afspelen en negen uur realistisch computerwerken zonder stopcontact. De accu van de nieuwe Swift 3 zou het volgens Acer zelfs zestien uur uithouden.

De accu is in dertig minuten tijd trouwens snel bijgeladen voor opnieuw vier uur autonomie.

De Acer Swift 3 (SF313-52/G) heeft een Windows Hello-compatibele vingerafdruklezer, een Thunderbolt 3-aansluiting (20 Gbit/s), een USB 3.1 Gen 2 poort (10 Gbit/s) en een DisplayPort-videouitgang.

De wifi-kaart is al compatibel met de nieuwe toekomstige WiFi 6 802.11ax-standaard.

Acer Swift 3 SF313-52(G)

Acer Swift 3 SF313-52(G) (© Acer; licentie: Acer)

Deze Acer-notebook ondersteunt verder ‘Wake On Voice’ (WoV), waardoor communiceren met Cortana mogelijk blijft terwijl het apparaat in de ‘Modern Standby Mode’ van Windows 10 staat.

De Acer Swift 3 (SF313-52/G) is vanaf nu in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 799,-.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMini-pcs met Intel Whiskey Lake U
Volgend artikelSlimme luidspreker met digitaal fotolijstje
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.