Compacte systeemcamera in PEN-serie van Olympus

0
322
Olympus lanceert een nieuwe compacte en lichtgewicht systeemcamera. De PEN E-PL10 heeft een klassiek ontwerp en biedt geïntegreerde beeldstabilisatie, een Live MOS-sensor met 16 megapixel en TruePic VIII beeldprocessor.

De PEN E-PL10 is een nieuwe digitale camera met verwisselbare lenzen. De systeemcamera gebruikt de TruePic VIII beeldprocessor die ook in de professionele camera’s van Olympus wordt gebruikt.

De E-PL10 is uitgerust met een 16,1-megapixelsensor in Micro Four Thirds-formaat en drie-assige beeldstabilisatie.

De camera kan 8,6 foto’s per seconde maken en video opnemen met 4k- of Full HD-resolutie met maximaal 30 beelden per seconde.

Op de achterzijde heeft de E-PL10 een 3-inch kantelbaar lcd-touchscherm. Het scherm kan 180° kantelen en wanneer het is uitgeklapt schakelt de camera automatisch over op de Selfiemodus.

De nieuwe PEN-camera heeft geïntegreerde wifi- en Bluetooth-verbindingsopties om foto’s en video’s over te zetten naar een smartphone met de gratis Olympus Image Share-app (OI.Share).

De systeemcamera kan je uitrusten met de M.Zuiko-lenzenreeks van Olympus.

Alle specificaties van de PEN E-PL10 die verkrijgbaar is in witte, zwarte en bruine uitvoering vind je op de website van Olympus.

Olympus PEN E-PL10 (© Olympus; licentie: Olympus)

De Olympus PEN E-PL10 is exclusief verkrijgbaar in de onlineshop van Olympus voor een adviesprijs van € 599 en in een pakket met de M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ-lens voor € 699.

Foto van Olympus
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelToetsenbord met ingebouwde smartcard-reader
Volgend artikelHarde schijf bewaakt zichzelf
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.