Semi-rugged Toughbook met flexibele configuraties

0
186
Panasonic introduceert de Toughbook 55, een semi-rugged 14-inch Windows 10 Pro notebook die een een groot aantal configuratiemogelijkheden biedt om tegemoet te komen aan de specifieke noden van klanten.

De nieuwe Toughbook 55 van Panasonic is een semi-robuuste 14-inch laptop met een IP53-rating tegen stof en spatwater en is beschermd tegen valpartijen tot 91 cm. Het toestel verdraagt extreme temperaturen tussen -20 ° C tot + 60 ° C.

Voor het eerst kunnen gebruikers op locatie hun notebook aanpassen aan veranderende werkzaamheden. Zo kunnen de grafische mogelijkheden worden verhoogd of kan een smartcard-lezer, extra opslag of een dvd- of Blu-Ray-drive in de Universal Bay worden toegevoegd.

De uitbreidingspoort aan de voorzijde kan worden gebruikt om snel een vingerafdruklezer, RFID of een standaard smartcard-lezer of een tweede batterij te integreren. De batterij heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur die met de hot-swap tweede batterij kan worden uitgebreid met 20 uur.

De Toughbook 55 ondersteunt tot 64 GB ram en tot 2 TB ssd-opslaggeheugen. Het is de eerste Toughbook die als optie toetsenbordverlichting biedt die in een kleur naar keuze kan worden ingesteld.

De semi-robuuste laptop is uitgerust met twee usb 3.1-, een usb Type-c- en hdmi 2.0-aansluiting en ondersteunt Bluetooth 5.0.

De Toughbook 55 meet 345 mm x 272 mm x 32,8 mm en weegt circa 2 kg.

Panasonic Toughbook 55 (© Panasonic; licentie: Panasonic)

De Panasonic Toughbook 55 is verkrijgbaar in drie versies: met HD, Full-HD en Full-HD Touchscreen voor een adviesprijs vanaf € 1.988,-.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelZeer snelle betaalbare SSD
Volgend artikelVR-bril met modulair ontwerp
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.