Home Hardware

Budget-laptop nu ook bij Aldi Nederland

4
Terwijl de Belgische Aldi-vestigingen hun klanten op woensdag 4 september 2013 voor 399 euro een budget-multimediadesktop aanbieden (zie onze preview “Medion multimedia-pc bij Aldi voor budgetprijs”), trachten de Nederlandse Aldi’s hun klanten te verleiden met een budget-multimedialaptop aan dezelfde prijs: de Medion Akoya MD 99230 (E6234).

Deze Medion laptop is geen onbekende bij DiskIdee: hij was vorige maand (7 augustus) al te koop bij Aldi in België. We verwijzen je dan ook naar onze preview die we er toen over publiceerden: “Volledig uitgeruste laptop met beperkte prestaties”.

Aldi Medion Akoya MD 99230 (E6234)

Aldi Medion Akoya MD 99230 (E6234) (© ; licentie: )


Samengevat kan je stellen dat 399 euro erg goedkoop is voor een erg volledig uitgeruste laptop met een 40 cm scherm. Natuurlijk is het aan die prijs geen snelheidsmonster, maar voor het dagelijkse werk is hij best geschikt.

Nog een tip: enkele lezers uit Brussel en Limburg meldden ons dat er toen in hun buurt geen enkel exemplaar meer te vinden was tegen de middag. Mocht je de aankoop overwegen: vroeg opstaan!

Foto van Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieën: Distributeurs, Nederland
Naar begin pagina.

4 REACTIES

 1. Ik heb deze laptop in onderhoud en kom er achter dat de wifi verbinding vaak niet tot stand komt, hebben daar meer mensen last van? Zoals Maarten al zecht de signaal sterkte is ook zeer bedroeft als het wel werkt.

 2. Hallo allen.

  Heb deze laptop gekocht voor mijn zoon. Maar slechts zeer matig tevreden. Wifi bereik is echt bijzonder bedroevend, op 3 meter afstand van het access point valt de verbinding al weg.
  Daarnaast is het apparaat spontaan gaan herstarten, waarna het apparaat helemaal niet met functioneerde. Na veel dingen te hebben gecorrigeerd, uiteindelijk terug naar de fabrieks instellingen terug moeten zetten. Dit duurde niet alleen bijzonder lang, letterlijk uren, maar naar mijn gevoel functioneert het apparaat daarna ook zeer traag.
  Hen het gevoel dat het ding op maandag is gemaakt en zal waarschijnlijk terug moeten naar de leverancier.

  Iemand soortgelijke ervaringen?

  Gr, Maarten

 3. Gisteren vol verwachting de laptop opgehaald en het is zeker een mooi apparaat, loopt mooi rustig, voldoende snel en rijkelijk uitgerust. Echter….de beeldkwaliteit is waardeloos, onvoldoende scherp (contrast) en vooral veel te donker. Wat ik ook verander aan de beeldscherminstellingen, niet goed te krijgen. Benieuwd of meer mensen deze ervaring hebben…..

  • Deze laptop is in heel wat landen verkocht. Ik heb wat rondgezocht op diverse fora maar over een slecht display vind ik op het eerste zicht niets. Het zou kunnen dat je een defect exemplaar hebt. Nogal wat laptops dimmen het display na enkele minuten inactiviteit om zo energie te besparen, dus het zou kunnen dat jouw exemplaar niet terug wakker te krijgen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.