Compacte, betaalbare wifi range extenders

0
111
D-Link introduceert twee betaalbare wifi-extenders, de DAP-1325 voor Wireless-N en de DAP-1635 die ook het bereik van Wireless-AC netwerken kan verlengen.

De dual-band D-Link DAP-1635 AC1200 Wi-Fi Range Extender met Power Passthrough ondersteunt Wireless-N en Wireless-AC in de 2,4 en 5GHz wifi-frequentiebanden tot 1200 Mbit/s (300 Mbit/s+867 Mbit/s).

Dankzij het doorlusstopcontact verlies je geen stopcontact wanneer je met deze stekker dode plekken in het wifi-bereik verhelpt.

De single-band D-Link DAP-1325 N300 Wi-Fi Range Extender ondersteunt Wireless-N netwerken tot 300 Mbit/s.

Beide extenders zijn compact en direct klaar zodra je ze in het stopcontact steekt. De ingebouwde led-lampen helpen je bij het vinden van de optimale installatieplek.

Beide stekkers hebben externe, draaibare antennes. Dankzij de ethernetpoort op de onderkant kun je ze ook gebruiken als persoonlijke wifi-hotspot.

De ethernetpoort kan daarnaast ook worden gebruikt om een netwerkapparaat via kabel aan het bestaande wifi-netwerk te koppelen. De DAP-1325 heeft een Fast Ethernet-poort, terwijl de DAP-1635 voorzien is van een Gigabit Ethernet-poort.

De DAP-1635 kost €69,95; voor de DAP-1325 betaal je €34,95. Alle technische details  over deze wifi-extenders vind je op de website van D-Link.

D-Link DAP-1325 wifi extender

D-Link DAP-1325 wifi extender (© ; licentie: )

Vorig artikelDunne Android-tablet met stylus
Volgend artikelComfortabele lichtgewicht gaming-headsets
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.