Slimme monitor voor een gezondere woning

0
Netatmo, het bedrijf dat smarthomeproducten ontwikkelt, introduceert de Healthy Home Coach, een klimaatmonitor die is uitgerust met vier sensoren en die je via een gratis app op je smartphone laat weten of je huis gezond is of niet.

De Healthy Home Coach van Netatmo heeft een cilinderachtig ontwerp in aluminium en is uitgerust met vier sensoren. Het apparaat, een soort weerstation voor binnenshuis, meet de luchtkwaliteit, de vochtigheid, de temperatuur en het geluid en biedt advies om het binnenklimaat te verbeteren.

Het toestel dien je te koppelen met WiFi en de gratis app die beschikbaar is in de App Store en op Google Play. Via de gratis app kan je de klimaatomstandigheden in huis bekijken en krijg je actiegerichte aanwijzingen die gebaseerd zijn op het seizoen, de tijd van de dag, de metingen of de profielen van de gebruikers.

Zo vertelt de Healthy Home Coach je bijvoorbeeld of een vertrek precies goed verwarmd
of gekoeld is, of het geluidsniveau in de slaapkamer van een kind niet te hoog is en of je de luchtbevochtiger moet aanpassen.

Je kan meerdere Healthy Home Coach-apparaten verbinden om al je kamers te controleren in de app. Het systeem ondersteunt ook Apple HomeKit, een oplossing om allerlei slimme apparaten in huis te bedienen vanaf je iPhone en iPad. Zo kan je aan Siri vragen hoe gezond jouw huis is.

Netatmo Healthy Home Coach

Netatmo Healthy Home Coach (© ; licentie: )

Het Netatmo Healthy Home Coach systeem is verkrijgbaar voor een prijs van €99 op de website van het bedrijf en bij Apple Store, Amazon en Apple.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.