All-in-one inkjetprinter drukt afdrukkosten

0
183
De Brother DCP-J785DW is een compacte inkjetprinter met scanner en copier die is ontwikkeld voor gebruikers met een hoog afdrukvolume. Dankzij nieuwe en goedkope inktpatronen kan de printer hun afdrukkosten verlagen.

De nieuwe DCP-J785DW all-in-one kleureninkjetprinter van Brother is een compact toestel voor het kleine kantoor en thuisgebruik. De multifunctional is 420 mm breed, 341 mm diep en 172 mm hoog.

De Brother DCP-J785DW levert een lage pagina-afdrukkost: tot €0,011 in zwart-wit en €0,048 in kleur dankzij de nieuwe en goedkope LC-22U inktpatronen met hoge opbrengst. De inktpatronen printen tot 2.400 pagina’s in zwart-wit en 1.200 pagina’s in kleur. Volgens Brother vermindert de inktjetprinter de kostprijs van afdrukken in hoge kwaliteit tot 70 % over drie jaar.

De DCP-J785DW biedt afdruksnelheden tot 12 ipm (afbeeldingen per minuut) in zwart-wit en 10 ipm in kleur. De all-in-one inkjetprinter ondersteunt functies als dubbelzijdig afdrukken op A4 en randloze foto’s printen. Hij is compatibel met de mobiele apps van Brother voor scannen en kopiëren.

De DCP-J785DW heeft een WiFi-aansluiting waardoor je kan afdrukken vanaf en rechtstreeks scannen naar mobiele toestellen. Via het LCD-aanraakscherm van 6,8 cm kan je ook een directe verbinding maken met clouddiensten, zoals Google Drive, Dropbox en OneDrive.

Brother DCP-J785DW all-in-one inkjetprinter

Brother DCP-J785DW all-in-one inkjetprinter (© ; licentie: )

De Brohter DCP-J785DW all-in-one kleureninkjetprinter heeft een adviesprijs van €229. Het LC22UBK (zwart) inktpatroon kost €26,97, de LCLC22UC/M/Y (cyaan/magenta/geel) inktpatronen kosten elk €15,56.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFlexibele 9-kanaals netwerk-AV-receiver
Volgend artikelDunne en lichte 2-in-1
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.