Android tablet voor het stevige werk

0
128
De nieuwe Toughpad FZ-A2 van Panasonic is een 10.1-inch Android 6.0 tablet die is gebouwd voor professioneel gebruik onderweg en daartoe volledig robuust is gemaakt met een magnesiumlegering.

De Panasonic Toughpad FZ-A2 is uitgerust met een Intel Atom x5-Z8550 Quad Core-processor (2 MB cache, 1.44 GHz tot 2.4 GHz) met 4 GB RAM en een eMMC van 32 GB. De tablet draait met het meest recente Android 6.0 Marshmallow besturingssysteem
met Enterprise Security van Android for Work.

De Toughpad FZ-A2 is uitgerust met een 10,1-inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels en een schermhelderheid van 800 cd/m2. Het 10-punts capacitieve touchscreen is te bedienen met de hand, met handschoenen aan of met een passieve styluspen.

De robuuste tablet is geschikt voor het stevige werk onderweg. De “fully-rugged” FZ-A2 overleeft een val vanop 1,2 m, is bestand tegen water en stof volgens de IP65-standaard en blijft werken bij temperaturen tussen -10 en +50 °C.

De Toughpad FZ-A2 beschikt over WLAN 802.11ac en Bluetooth v4.2 klasse 1. Standaard heeft deze Toughpad als aansluitingen 1 x usb 3.1 type c otg, 1 x usb 3.0 type A, 1 x hdmi en 1 x MicroSD. Als optie kunnen een smartcardlezer, een 2D-barcodescanner, 4G en gps worden toegevoegd.

Dankzij Google Android for Work kan de tablet worden voorzien van afzonderlijke profielen voor werk- en persoonlijk gebruik. Google Android for Work omvat ook een groot aantal geïntegreerde productiviteitstools voor alledaagse taken, zoals het beheer van e-mail, contactpersonen en agenda.

De Toughpad FZ-A2 is uitgerust met een Full HD webcamera aan de voorkant en een 8 MP-camera met flitser aan de achterkant. De tablet heeft een verwisselbare batterij met een autonomie tot negen uur. De FZ-A2 meet 272 x 16,4 x 196 mm en weegt 880 gram.

Panasonic Toughpad FZ-A2 Android tablet

Panasonic Toughpad FZ-A2 Android tablet (© ; licentie: )

De Panasonic Toughpad FZ-A2 is leverbaar vanaf juli 2016 voor een prijs vanaf €1.270 excl. btw.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBeeldscherm met usb type c-aansluiting
Volgend artikelHEPA-luchtreiniger met app-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.