Reikwijdte wifi-signaal vergroten

0
61
De dual-band AVM FRITZ!WLAN Repeater 1160 vangt het wifi-signaal van je router op en zendt dit door. Op die manier vergroot je het bereik van je draadloze netwerk.

De nieuwe AVM FRITZ!WLAN Repeater 1160 werkt in beide wifi-frequentiebanden tegelijk, namelijk 2,4 GHz en 5 GHz. Deze dual-band repeater vergroot het bereik van je draadloze netwerk.

De FRITZ!WLAN Repeater 1160 haalt snelheden tot 866 Mbit/s voor wireless-ac en tot 300 Mbit/s voor wireless-n. Het apparaatje kiest automatisch de beste en snelste verbinding voor alle apparaten in het draadloze thuisnetwerk, of dat nu je pc, tablet of smartphone is.

Met één druk op de knop sluit je de FRITZ!WLAN Repeater 1160 aan op een FRITZ!Box of andere draadloze router. Vijf ledlampjes op de voorkant tonen de sterkte van het de wifi-signaal.

De AVM FRITZ!WLAN Repeater 1160 verbruikt slechts 2,8 Watt in slaapstand. Je plugt de compacte repeater, die 125 x 76.5 x 62.6 mm meet en 150 gram weegt, direct in een gewoon stopcontact.

De AVM FRITZ!WLAN Repeater 1160 kost €69.

AVM FRITZ!WLAN Repeater 1160

AVM FRITZ!WLAN Repeater 1160 (© ; licentie: )

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVideobewaking in wind en weer
Volgend artikelGames breed projecteren op korte afstand
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.