Erg compacte Powerline-adapter met ethnernet-poort

0
347
Powerline fabrikant devolo introduceert met de Magic 1 WiFi mini de kleinste adapter uit de Magic productlijn van Powerline-adapters.

De nieuwe devolo Magic 1 WiFi mini is een erg kleine netwerkadapter (68 x 68 x 41 mm) die is uitgerust met G.hn-technologie en datasnelheden tot 1200 Mbps biedt via het elektriciteitsnet.

In de WiFi-stand vormt de adapter een toegangspunt voor een een stabiel mesh-netwerk.

De Magic 1 WiFi mini-adapter is uitgerust met een Fast Ethernet-aansluiting (10/100 Mbps) om bijvoorbeeld een smart-tv via het LAN-netwerk met internet te verbinden.

devolo Magic 1 WiFi mini (© devolo; licentie: devolo)

devolo biedt een Starter Kit van de Magic 1 WiFi mini die één devolo Magic 1 WiFi mini en één devolo Magic 1 LAN-adapter met geïntegreerd stopcontact en gigabit-poort bevat. De Starter Kit is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 99,90.

De devolo Magic 1 WiFi mini Multiroom Kit met een adviesprijs van € 159,90 bevat twee devolo Magic 1 WiFi mini’s en één devolo Magic 1 LAN-adapter.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStereo-oortjes met actieve ruisonderdrukking
Volgend artikelWifi-repeaters in compacte uitvoering
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.