Home Bedrijven

Buitenhuis 4G-router overbrugt 25 kilometer

0
De ZyXEL LTE7410 4G mobiele outdoor-router werkt buitenhuis en verdeelt LTE mobiele breedband met draadloze wifi-apparaten. In veldproeven kon de LTE7410 tot op 25 kilometer communiceren met LTE basisstations.

De ZyXEL LTE7410 4G mobiele outdoor-router is bedoeld voor gebruik op afgelegen locaties, zoals festivalterreinen of campings, waar geen vaste lijnen voor breedband aanwezig zijn. Het apparaat kan ook als back-up dienen voor wanneer de vaste internetlijn uitvalt.

De LTE7410 ondersteunt de LTE-frequentiebanden 3/7/20, wat wereldwijd goed is voor 70 procent van de LTE-netwerk-implementaties. Dankzij de hoogvermogen antenne (10 dBi) kan de router over lange afstanden communiceren met gsm-zendmasten. In veldproeven lukte dit zelfs tot op 25 kilometer.

De router kan als netwerkbrug of als router worden gebruikt. Je installeert hem buiten aan een paal of tegen de buitenkant van een gebouwd. De IP67 behuizing is bestand tegen weer en wind. De LTE7410 werkt bij temperaturen van minus 40°C tot plus 60°C en bij een vochtigheidsgraad van 5 tot 95%.

Nadat je een 4G sim-kaart hebt geïnstalleerd sluit je de router via Gigabit Ethernet aan op een wifi-router, gateway, wifi-toegangspunt of ander netwerkapparaat.

Zyxel lte7410 outdoor 4g-router

Zyxel lte7410 outdoor 4g-router (© ; licentie: )

De ZyXEL LTE7410 4G mobiele outdoor-router kost €369. De volledige technische specificaties vind je op de website van Zyxel.

Foto van ZyXEL
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.